oferte curs Coafor si make-up Cluj Napoca

Oferte Curs Coafor si Make-up Cluj Napoca, combina notiuni si tehnici predate in meseria de Coafor, cu proceduri desfasurate in machiajul profesional. Se lucreaza cu produse de calitate, iar ponderea partii practice este de 90%. Alege si tu pachetul care ti se potriveste sau localitatea in care doresti sa urmezi pachetele de curs.

Oferte Curs Coafor si Make-up Cluj Napoca

_____________________

Exista 3 categorii de pachete, in functie de durata, timpul alocat saptamanal si ratele lunare pe care le achiti. Iti vom spune fiecare calitate a categoriei, astfel incat alegerea unui pachet sa devina extrem de facila.

Durata scurta, rata lunara crescuta

Oferte Curs Coafor si Make-up Cluj Napoca din prezenta categorie, presupun parcurgerea celor doua cursuri in paralel. De aici rezulta o durata scurta a pachetului, dar frecventa saptamanala este de doua ori mai mare. Daca este sa discutam de pret, rata lunara este putin mai mare decat in cazul celorlalte categorii, asta pentru ca avem aici, pachete parcurse intensiv. Rezumand, pachetele sunt scurte, de intensitate mare saptamanala si rata lunara crescuta.

Oferta curs HM626 - Coafor si Make-up
Oferta curs HM646 - Coafor si Make-up
Oferta curs HM666 - Coafor si Make-up
Oferta curs HM929 - Coafor si Make-up
Oferta curs HM949 - Coafor si Make-up
Oferta curs HM969 - Coafor si Make-up - recomandat

Durata medie, rata lunara medie

Aceste oferte rezulta prin suprapunerea partiala a acelor doua cursuri. Astfel, avem o durata medie a pachetului, iar intensitatea saptamanala este moderata. In privinta ratelor lunare, acestea se incadreaza ca valoare intre pachetele lungi si cele scurte. Aceasta categorie de pachete se adreseaza celor care doresc sa urmeze doua cursuri, cu o rata lunara moderata. Aici regasim inclusiv persoanele care doresc ca presiunea unei activitati saptamanale suplimentare, sa nu fie atat de mare.

Oferta curs HM648 - Coafor si Make-up
Oferta curs HM9411 - Coafor si Make-up
Oferta curs HM9611 - Coafor si Make-up - recomandat
Oferta curs HM9613 - Coafor si Make-up

Durata lunga, rata lunara scazuta

Oferte Curs Coafor si Make-up Cluj Napoca din aceasta categorie beneficiaza de cea mai scazuta rata lunara, acest lucru find posibil prin insiruirea consecutiva a cursurilor componente. De asemenea, cei ce le abordeaza vor avea cel mai mic grad de solicitare saptamanala, avand posibilitatea de intindere a acestora pe o perioada destul de mare. In aceasta categorie vom regasi persoanele ce doresc o rata lunara relativ mica.

Oferta curs HM628 - Coafor si Make-up
Oferta curs HM6410 - Coafor si Make-up
Oferta curs HM6612 - Coafor si Make-up
Oferta curs HM9211 - Coafor si Make-up
Oferta curs HM9413 - Coafor si Make-up
Oferta curs HM9615 - Coafor si Make-up - recomandat