Despre noi Metropolitan Academy

Infiintat in 2007 din dorinta de a avea un mic aport referitor la piata informationala si profesionala existenta, centrul nostru a avut posibilitatea de a intra in contact cu oameni deosebiti, cu calitati exceptionale, ce au preluat, aprofundat si ulterior aplicat, notiunile esentiale, precum si secretele unor meserii ce sunt la mare cautare. Procesul educational s-a realizat prin intermediul unor formatori calificati si prin metode moderne de predare.

Inca de la inceput, certificarea cunostintelor asimilate s-a facut prin inmanarea unor certificate eliberate de ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari) si recunoscute de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei, Ministerul Educatiei si Cercetarii, precum si de Ministerul Sanatatii.

Parerea clientilor este cea mai importanta pentru noi.

Suntem mereu deschisi pentru imbunatatiri, de asta asteptam sugestiile tale.

Programul birourilor se desfasoara de luni pana vineri intre orele 10:00 si 18:00. Orice intrebare sau impediment intalnesti, te rugam sa te adresezi secretariatului.

Vom furniza chestionare scrise si vom apela la chestionare telefonice, pentru a sesiza nivelul de satisfactie al cursantilor.

Toti membrii Metropolitan Academy vor fi deschisi si amabili pentru a raspunde intrebarilor si solicitarilor tale.

FORMATORII

Vor fi punctuali.

Nu te vor pune in situatia sa fi anuntat in aceeasi zi, referitor la amanarea cursului.

Iti vor oferi o pauza la mijlocul cursului pentru un mic respiro. Pauza este comuna tuturor cursantilor din grupa ta.

Se vor aproviziona cu materiale inainte si dupa terminarea cursului, evitand intreruperile in timpul derularii acestuia.

Nu te vor ruga sa soliciti secretariatului materiale consumabile, ocupandu-se personal de acest lucru.

Nu vor folosi telefoanele mobile in timpul cursului.

Vor avea toata atentia indreptata spre tine, raspunzandu-ti intrebarilor si desfasurand activitatea de formare intr-un mod activ (nu pasiv).

Vor respecta programa de curs, punctand pe prezenta capitolul abordat de fiecare cursant in parte, daca ai fost prezent si daca ai avut model sau nu. Acest lucru il facem pentru imbunatatirea activitatii de formare.

In momentul de fata, suntem prezenti in 8 localitati din tara: Timisoara, Arad, Oradea, Cluj Napoca, Brasov, Sibiu, Targu Mures si Craiova cu perspectiva unei extinderi solide si de un inalt nivel calitativ in toata Romania.