Curs make-up in tehnica creionului si tehnica acuarelei

Curs 2 luni resize 

  • Tipul cursului: perfectionare
  • Durata cursului: 2 luni (5 zile/saptamana, 3 ore/zi)
  • Ultima zi de inscriere este data de incepere a cursului
  • Pret: 2300 lei/luna
  • Incluse in pretul cursului: ustensile, materiale consumabile si documentatia de curs
  • Se ofera diploma de participare eliberata de Metropolitan School
  • Nivel de acces: persoanele care au absolvit cursurile de incepatori in machiaj profesional
  • Se ofera reducere de 30% la toate comenzile Parisax facute prin intermediul nostru
  • Localitate desfasurare curs: Cluj Napoca

De ce sa fac acest curs?

Pentru ca make-up-ul inseamna arta.

Pentru ca tendintele sunt in continua schimbare.

Pentru ca am evoluat de la aplicarea unui simplu fard.

Pentru a ne perfectiona in materie de make-up.

Pentru ca vrem sa lucram in televiziune,la prezentari de moda si sedinte foto.

Pentru ca vrem clientela multumita si make-up-uri rezistente.

Pentru ca toate femeile apeleaza la machiaj pentru a-si pune in valoare punctele forte ale frumusetii si a estompa imperfectiunile.

Pentru ca acum se poate.

 

          Ce ne ofera tehnica creionului?

     Tehnica creionului ne ofera posibilitatea sa creem un make-up perfect, cu ajutorul tehnicii putem sa construim orice tip de machiaj creat initial din fard de make-up artisti,precum si anumite make-up-ri care se realizeaza numai prin aceasta tehnica.Claritatea machiajului nu se schimba la lumina reflectoare sau a blitului,durabilitatea fiind garantata 24 de ore.

     Clientele cer aceasta tehnica in make-up deoarece indiferent in ce spatiu si eveniment se afla machiajul arata la fel,aparatul foto ii arate clientei imaginea pe care o vede in oglinda la iesirea din salon,nu la fel cum se intampla prin make-up-ul in fard, nuanta acestuia schimbandu-se in fuctie de lumina.

     Cateva modele de make-up pe care le vom realiza cu ajutorul tehnicii si mai putin cunoscute sunt:

 

          Banane Technique - Este o tehnica de machiaj , de colorare de gol occipital al ochiului (pliul pleoapei si mai sus), care intensifica efectul de adancime al acestuia. Aceasta este o tehnica de baza, dar din pacate necunoscuta pentru multe dintre femei, care permite cu doar 2 culori un aspect sofisticat. Principiul este de a aplica in pliul pleoapei si mai sus, o culoare mai inchisa decat culoarea aplicata pe pleoapa.

 

          "Apple" Technique - Aceasta tehnica consta in aplicarea culorilor inchise (a umbrelor) in coltul extern si intern al ochiului, lasand centrul pleoapei liber pentru nuantele deschise. Acelasi procedeu se aplica si pentru linia inferioara a genelor. Folosind nuantele deschise in centrul pleoapei se creeeaza iluzia de luminozitate a ochilor.

 

          Cut Crease - Este un stil dramatic de machiaj, in care se accentueaza pliul ochiului, creand iluzia de marire a acestora. Este o tehnica in care pliul pleoapei este "taiat" cu o culoare contrastanta pentru a da cu adevarat acel aspect definit dramatic. Este un stil de machiaj extrem de versatil si, in functie de imaginatia si preferintele fiecarei persoane, se poate asorta unei multitudini de stiluri.

 

          Machiajul grafic - Elemente de face - art

Perfectionarea competentelor tehnice

Explorarea culorilor , texturilor

Lucrul cu linii bine definite, sculptate

Machiaj multicolor , grafic

 

          Tehnica acuarelei

Pentru ca make-up-ul este o arta,ca si make-up artisti pictam chipuri,putem sa ne numim pictorii fetei umane.Tehnica acuarelei este o tehnica relativ noua in Romania desi ea s a folosit pana in prezent pentru body painting.La fel ca si tehnica creionului are un succes extraordinar in strainatate datorita aspectului unic pe care il creeaza.

     Tehnica este destinata prezentarilor de moda si televiziune,insa este folosita si in cadrul unor evenimente care cer un make-up mai sofisticat cum ar fii make-up-ul de mireasa,make-up-ul de seara,bal mascat,aceasta tehnica combinata cu anumite componente materiale(pietre,dantela,etc) ne poate ajuta sa creem o masca stilizata si unica.

     Accentul de acuarela da o luminozitate machiajului realizat in fard si tehnica creionului.

     In cadrul acestui curs se vor prezenta aproximativ douazeci de tipuri de make-up si modalitatile de realizare, insa putem sa va asiguram ca stapanirea acestor tehnici ne ajuta ca make-up artisti sa creem machiaje unice si sa ne dam frau liber imaginatiei in realizarea machiajului si practic este un necesar pentru titlul de professional make-up artist.